Dieta w chorobach
Redukcja masy ciała
Suplementy i niedobory
Zdrowe żywienie
Dieta w chorobach
Redukcja masy ciała
Suplementy i niedobory
Zdrowe żywienie
Obserwuj nas na:
Dieta.Pacjenci.pl
>
Aktualności
Aktualności
Widok:
KAFELKI
LISTA
Od bezsenności po udar. Nieoczywiste powikłania choroby otyłościowej
Zdrowie w wielkim mieście (i w mniejszym też). Czy mieszkańcy miast żyją dłużej?
NIK skontrolował szkolne posiłki. Ujawniono niepokojące wnioski
17 tys. „alkoholowych L4” w trzy miesiące. Sytuacja jest alarmująca
Jedzenie jako sposób kontroli życia. „To nie moda, to ciężka choroba”
Kawa zmniejsza ryzyko przedwczesnej śmierci prawie o 20 proc. Nowe badania
Co jeść, aby mieć zdrowy mikrobiom? Lekarz wymienia dwie najlepsze diety
Oś jelito–mózg. Lekarz o wykorzystaniu mikrobiomu w leczeniu depresji
„To jak selekcja astronautów” – lekarz o tym, jak trudno zostać dawcą mikrobiomu
W wieku 98 lat miał operację zaćmy. Dożył 113 lat
„Hormony są odbiciem”. Tak wysyłamy sygnał do ciała
Ekstrakt z kakao – naturalne wsparcie dla serca i mózgu
Kiedy warto zbadać mikrobiom, a kiedy nie? Lekarz wyjaśnia, jak nie dać się naciągnąć
„Uzależnienie od alkoholu jest chorobą mózgu”. Skąd się bierze i jak je dostrzec?
Syrop z „polskiej cytryny”. Naturalne wsparcie odporności na jesień
Hashimoto, alergie, AZS. Jak jelita wpływają na choroby autoimmunologiczne i skórne? Wyjaśnia dietetyk
Ministra zdrowia zabrała głos ws. prohibicji
Naturalny regulator apetytu. Naukowcy odkryli związek, który wspiera odchudzanie
Te produkty najbardziej szkodzą naszym jelitom. Wyjaśnia dietetyk
Sok z żurawiny zmniejsza ryzyko raka? Fakty, mity i wnioski z najnowszych badań
Czym zastąpić chleb, żeby schudnąć? Możliwości jest mnóstwo
Nieszczelne jelito i zespół jelita nadwrażliwego (IBS). Ekspert wyjaśnia, jak wygląda diagnostyka i pierwsze etapy leczenia
Dieta lekkostrawna nie jest dla każdego pacjenta. Czasem napędza chorobę
Otyłość u dzieci to nie uroda, to choroba. Jak z nią walczyć?
Czas na grzybobranie. 5 najzdrowszych grzybów z polskich lasów
Zdrowa alternatywa dla słodyczy. Zawiera potas i magnez, a także cenny błonnik
Czym popijać magnez? Ekspertka ostrzega: kawa i herbata odpadają
Darmowy obiad w szkole dla każdego ucznia? Jest obywatelski projekt
Ewa Basińska
Od bezsenności po udar. Nieoczywiste powikłania choroby otyłościowej
Czytaj więcej >
Ewa Basińska
Zdrowie w wielkim mieście (i w mniejszym też). Czy mieszkańcy miast żyją dłużej?
Czytaj więcej >
Marta Uler
NIK skontrolował szkolne posiłki. Ujawniono niepokojące wnioski
Czytaj więcej >
Alina Gałka
17 tys. „alkoholowych L4” w trzy miesiące. Sytuacja jest alarmująca
Czytaj więcej >
Marta Uler
Jedzenie jako sposób kontroli życia. „To nie moda, to ciężka choroba”
Czytaj więcej >
Marta Uler
Kawa zmniejsza ryzyko przedwczesnej śmierci prawie o 20 proc. Nowe badania
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Co jeść, aby mieć zdrowy mikrobiom? Lekarz wymienia dwie najlepsze diety
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Oś jelito–mózg. Lekarz o wykorzystaniu mikrobiomu w leczeniu depresji
Czytaj więcej >
Daria Siemion
„To jak selekcja astronautów” – lekarz o tym, jak trudno zostać dawcą mikrobiomu
Czytaj więcej >
Marta Uler
W wieku 98 lat miał operację zaćmy. Dożył 113 lat
Czytaj więcej >
Alina Gałka
„Hormony są odbiciem”. Tak wysyłamy sygnał do ciała
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Ekstrakt z kakao – naturalne wsparcie dla serca i mózgu
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Kiedy warto zbadać mikrobiom, a kiedy nie? Lekarz wyjaśnia, jak nie dać się naciągnąć
Czytaj więcej >
Alina Gałka
„Uzależnienie od alkoholu jest chorobą mózgu”. Skąd się bierze i jak je dostrzec?
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Syrop z „polskiej cytryny”. Naturalne wsparcie odporności na jesień
Czytaj więcej >
Marta Uler
Hashimoto, alergie, AZS. Jak jelita wpływają na choroby autoimmunologiczne i skórne? Wyjaśnia dietetyk
Czytaj więcej >
Alina Gałka
Ministra zdrowia zabrała głos ws. prohibicji
Czytaj więcej >
Wiktoria Wihan
Naturalny regulator apetytu. Naukowcy odkryli związek, który wspiera odchudzanie
Czytaj więcej >
Marta Uler
Te produkty najbardziej szkodzą naszym jelitom. Wyjaśnia dietetyk
Czytaj więcej >
Daria Siemion
Sok z żurawiny zmniejsza ryzyko raka? Fakty, mity i wnioski z najnowszych badań
Czytaj więcej >
Alina Gałka
Czym zastąpić chleb, żeby schudnąć? Możliwości jest mnóstwo
Czytaj więcej >
Marta Uler
Nieszczelne jelito i zespół jelita nadwrażliwego (IBS). Ekspert wyjaśnia, jak wygląda diagnostyka i pierwsze etapy leczenia
Czytaj więcej >
Alina Gałka
Dieta lekkostrawna nie jest dla każdego pacjenta. Czasem napędza chorobę
Czytaj więcej >
Alina Gałka
Otyłość u dzieci to nie uroda, to choroba. Jak z nią walczyć?
Czytaj więcej >
Alina Gałka
Czas na grzybobranie. 5 najzdrowszych grzybów z polskich lasów
Czytaj więcej >
Marta Uler
Zdrowa alternatywa dla słodyczy. Zawiera potas i magnez, a także cenny błonnik
Czytaj więcej >
Marta Uler
Czym popijać magnez? Ekspertka ostrzega: kawa i herbata odpadają
Czytaj więcej >
Izabela Nestioruk-Narojek
Darmowy obiad w szkole dla każdego ucznia? Jest obywatelski projekt
Czytaj więcej >
1
…
4
5
6
7
8
…
22
Od bezsenności po udar. Nieoczywiste powikłania choroby otyłościowej
Zdrowie w wielkim mieście (i w mniejszym też). Czy mieszkańcy miast żyją dłużej?
NIK skontrolował szkolne posiłki. Ujawniono niepokojące wnioski
17 tys. „alkoholowych L4” w trzy miesiące. Sytuacja jest alarmująca
Jedzenie jako sposób kontroli życia. „To nie moda, to ciężka choroba”
Kawa zmniejsza ryzyko przedwczesnej śmierci prawie o 20 proc. Nowe badania
Co jeść, aby mieć zdrowy mikrobiom? Lekarz wymienia dwie najlepsze diety
Oś jelito–mózg. Lekarz o wykorzystaniu mikrobiomu w leczeniu depresji
„To jak selekcja astronautów” – lekarz o tym, jak trudno zostać dawcą mikrobiomu
W wieku 98 lat miał operację zaćmy. Dożył 113 lat
„Hormony są odbiciem”. Tak wysyłamy sygnał do ciała
Ekstrakt z kakao – naturalne wsparcie dla serca i mózgu
Kiedy warto zbadać mikrobiom, a kiedy nie? Lekarz wyjaśnia, jak nie dać się naciągnąć
„Uzależnienie od alkoholu jest chorobą mózgu”. Skąd się bierze i jak je dostrzec?
Syrop z „polskiej cytryny”. Naturalne wsparcie odporności na jesień
Hashimoto, alergie, AZS. Jak jelita wpływają na choroby autoimmunologiczne i skórne? Wyjaśnia dietetyk
Ministra zdrowia zabrała głos ws. prohibicji
Naturalny regulator apetytu. Naukowcy odkryli związek, który wspiera odchudzanie
Te produkty najbardziej szkodzą naszym jelitom. Wyjaśnia dietetyk
Sok z żurawiny zmniejsza ryzyko raka? Fakty, mity i wnioski z najnowszych badań
Czym zastąpić chleb, żeby schudnąć? Możliwości jest mnóstwo
Nieszczelne jelito i zespół jelita nadwrażliwego (IBS). Ekspert wyjaśnia, jak wygląda diagnostyka i pierwsze etapy leczenia
Dieta lekkostrawna nie jest dla każdego pacjenta. Czasem napędza chorobę
Otyłość u dzieci to nie uroda, to choroba. Jak z nią walczyć?
Czas na grzybobranie. 5 najzdrowszych grzybów z polskich lasów
Zdrowa alternatywa dla słodyczy. Zawiera potas i magnez, a także cenny błonnik
Czym popijać magnez? Ekspertka ostrzega: kawa i herbata odpadają
Darmowy obiad w szkole dla każdego ucznia? Jest obywatelski projekt
1
…
4
5
6
7
8
…
22
Obserwuj nas na:
Nasze serwisy
Iberion.com
biznesinfo.pl
rolnikinfo.pl
gotowanie.smakosze.pl
goniec.pl
news.swiatgwiazd.pl
pacjenci.pl
goracetematy.pl
dieta.pacjenci.pl
Przydatne linki
Archiwum
Autorzy artykułów
Kontakt
Mapa serwisu
Reklama w Dieta.Pacjenci.pl
Obserwuj nas na:
Copyright © 2025 IBERION Sp. z o.o., NIP 9512398358 • Iberion. Wiarygodne dziennikarstwo. Z największym zasięgiem w social mediach.
Polityka prywatności
Kontakt
Regulamin